Educatieve Tuin

Scottstraat

Op educatieve tuin Scottstraat zijn kinderen en wijkbewoners van harte welkom. Het is een prachtige plek in Lombardijen waar je kunt genieten van de natuur!

Decoratieve afbeelding van planten en dieren

Openingstijden

open tijdens lessen, activiteiten en wanneer de tuinder aanwezig is

Adres

Scottstraat 80
3076 GZ Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Contactinformatie

Tel: 010 – 291 01 26
E-mail: scottstraat@natuurstad.nl

Voor scholen

Samen met Valkenburgsingel en Pietersdijk, verzorgt educatieve tuin Scottstraat lessen in IJsselmonde. Elk seizoen kan er worden getuinierd door kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de BSO en het kinderdagverblijf. Op speelse wijze beleven, ontdekken en leren staat centraal tijdens de interactieve tuinlessen. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk onze educatiepagina voor meer informatie.

Voor de wijk

Een kijkje nemen op de tuin? Dat kan! Bezoekers zijn van harte welkom op de Scottstraat. Maak een wandeling over de tuin of kom langs tijdens een van onze activiteiten.

Tip! Combineer je bezoek aan de tuin met een bezoekje aan de kinderboerderij. Via het tussenhek loop je direct door naar kinderboerderij De Kooi.

Wijktuinieren

Op de Scottstraat zijn ook tuinen te huur voor wijkbewoners. Een mooie en gezellige locatie, waar je van ongeveer april tot en met eind oktober kan tuinieren. Voor meer informatie over het huren van een tuin kun je contact opnemen via bovenstaande gegevens. Of loop een keertje langs om kennis te maken!