Educatieve Tuin

Tamarinde

Op de educatieve tuin Tamarinde zijn kinderen en wijkbewoners van harte welkom. Geniet van de natuur of steek je handen uit de mouwen!

Decoratieve afbeelding van planten en dieren

Openingstijden

open tijdens lessen, activiteiten en wanneer de tuinder aanwezig is

Adres

Professor Bolklaan 27
3043 BC Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Contactinformatie

Tel: 010-4379336
E-mail: tamarinde@natuurstad.nl

Voor scholen

Samen met educatieve tuin De Wilgenhof verzorgt Tamarinde de lessen in Overschie, Hillegersberg en Schiebroek. Elk seizoen kan er worden getuinierd door kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de BSO en het kinderdagverblijf. Op speelse wijze beleven, ontdekken en leren staat centraal tijdens de interactieve tuinlessen. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk onze educatiepagina voor meer informatie.

Voor de wijk

Een kijkje nemen op de tuin? Dat kan! Bezoekers zijn van harte welkom op Tamarinde. Elk seizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Maak een wandeling over de tuin of kom langs tijdens een van onze activiteiten.

Wijktuinieren

Op Tamarinde zijn ook tuinen te huur voor wijkbewoners. Een mooie en gezellige locatie, waar je van ongeveer april tot en met eind oktober kan tuinieren. Voor meer informatie over het huren van een tuin kun je contact opnemen via bovenstaande gegevens. Of loop een keertje langs om kennis te maken!